IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест смята да превърне Ким в новата Мерилин Монро

27 февруари 2014 14 03

Рапарът пишел сценарий на филм, в който любимата му ще е в главна роля

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кание Уест неотдавна се похвали, че годеницата му Ким Кардашян е новата Мерилин Монро и че има потенциал да бъде най-голямата звезда на Холивуд.

Тъй като обаче топ режисьорите се бавят и не канят риалити звездата в своите филми, Кание е решил да вземе нещата в свои ръце и да катапултира любимата си на големия екран.

Сайтът Radar Online твърди, че Уест е решил да напише сценарий за игрален филм, в който главната роля да бъде поверена на пищната брюнетка. Сценарият щял да се базира на създаването на неговия последен албум „Yeezus“, твърди източник, близък до Кание. В общи линии филмът ще е разказ за живота на рапъра, но самият той няма да участва в него, както навремето Еминем участваше в своя биографичен филм „Осмата миля“.

Кание бил убеден, че след този филм кино гилдията ще започне да гледа с друго око на Ким и затова е решил нейната роля да бъде много драматична и да я покаже в друга светлина – далеч от светския ѝ образ.

Уест планирал и да режисира филма, както и да участва активно във всички аспекти на неговото производство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Кание Уест за рапър не става, на режисьор ще ми се прави.А щом Ким е новата Мерилин Монро, то аз съм новата Мадона.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )