IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес спечели хуманитарна награда

28 февруари 2014 13 00

Деми Ловато и Алиша Кийс също получиха признание за своя благотворителен принос

Селена Гомес; Снимка: Reuters

Селена Гомес; Снимка: Reuters

Макар Селена Гомес да е в шоубизнеса от малка, тя винаги се е държала на ниво и е подхождала към всички отговорно – за разлика от своя бивш приятел Джъстин Бийбър, който в последно време имаше проблеми дори с полицията. Доказателство за подобаващото държание на Селена е наградата, която миловидната певица спечели само преди ден.

Звездата била удостоена с отличие за своята хуманитарна дейност на церемония, проведена в Сони Лот в Лос Анджелис. Селена била наградена и получила признание за насърчаване на позитивността, вдъхновяващо ангажиране с благотворителни дейности и актове на доброта към децата на UNICEF.

След церемонията певицата написа в акаунта си в Twitter: „До момента това е най-готината награда, която съм получавала – Младежка хуманитарна награда! Горда съм, че представям UNICEF, откакто съм на 17 години“. Деми Ловато и Алиша Кийс също бяха наградени с отличия за своите благотворителни дела по време на церемонията.

На бляскавото събитие присъства още бившият президент на САЩ Бил Клинтън. Той също получи награда, тъй като бившият политик използвал своя глас и популярност, за да обединява хората по света. Ева Лонгория, Форест Уитакър, Уилям Х. Мейси и Джейда Пинкет Смит също присъстваха на събитието.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )