IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери зарязала Джон Майър, защото го хванала в крачка

1 март 2014 07 10

Това е в противоречие с информацията, че двамата са се разделили по приятелски

Това е първата поява на Джон, след новината за раздялата му с Кейти; Снимка: Splash News

Това е първата поява на Джон, след новината за раздялата му с Кейти; Снимка: Splash News

Джон Майър се появи сам в Сохо, Ню Йорк, два дни след като стана ясно, че Кейти Пери го е зарязала. Тя взела това крайно решение, след като намерила текстово съобщение на телефона му, пратено от неизвестна жена. Според слуховете певицата случайно се е натъкнала на есемеса, но тутакси прекратила почти 2-годишната им връзка.

Тази нова информация около раздялата на двамата певци, е в противоречие с предишните слухове, че те са се разделили по приятелски и че ще си останат в добри отношения.

Каквато и да е истината, от снимката се вижда, че женкарят Джон не е съсипан от раздялата си със звездата. Все пак това не е първата известна жена в списъка му от завоевания. В него присъстват имена като Тейлър Суифт, Дженифър Анистън и Джесика Симпсън.

36-годишният музикант и 29-годишната Пери късаха на два пъти за изминалите 20 месеца, така че и този път не се знае дали раздялата им е окончателна.

Най-странното в случая е, че двойката прекара Свети Валентин заедно, а на 15 февруари тя се появи с голям пръстен, за който някои медии предположиха, че е годежен.

Двамата позираха заедно за последен път на 28 януари; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

1 ( преди 10 години )
Преместих го от левия в десния крачол ...искрено ме боли ку*а за Кеити Пери и гея на снимката....Ае хората в съседна на България държава се убиват....а тук новината е ,че еди кой си намерил еди къв си смс...Ай сиктир от Вас е .....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katnip ( преди 10 години )
Tukmo pisah na skoro, 4e sa mn sladki zaedno...i eto na!A toi kato muzikant na men izob6to ne mi e izwesten, no tam qwno e populqren, 6tom tolkowa zwezdni macki e zabursal.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар