IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Майкъл Дъглас твърди, че бракът му е стабилен

3 март 2014 07 08

Майката на актьора сподели, че всичко между съпрузите вече е наред

Майкъл и Катрин; Снимка: Reuters

Майкъл и Катрин; Снимка: Reuters

Актьорите Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс отново са едно щастливо семейство. Това заяви майката на звездата Даяна Дъглас.

„Те са заедно. Знаех си, че ще оправят нещата помежду си. И двамата са нежни хора, не са някакви истерици. И винаги са мили един към друг и се разбират лесно. Разбрах, че колкото по-малко им се месят другите, толкова по-добре“, каза възрастната дама.

Даяна призна още, че сигурно на сина ѝ му е било доста трудно да подкрепя съпругата си, тъй като тя има биполярно разстройство, водещо до силна депресия. Смяташе се, че това е една от причините бракът им да премине през криза преди месеци.

„Знаех, че тя се бори с депресия. Вероятно това не е никак лесно нещо и другите не го разбират, ако не страдат от същото. Но той (Майкъл) е много разбиращ човек“, добави още майката на актьора пред Sun.

Дъглас също е изпаднал в депресия и се е затворил в себе си, след като е научил, че има рак на гърлото. „Той не споделяше нищо. Дори не каза на семейството си. Беше много лично нещо. От време на време се депресира като всички останали хора. Но е прагматичен човек и не се отказва лесно“, каза още Даяна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Дедовия ( преди 10 години )
Майкъл Дъглас вече е побелял дядо. Какви проблеми си има в брака, си е негова работа. Но пък майка му да излезе и да коментира в публичното пространство - най-малкото е несериозно. Майкъл не е маминото синче, или поне не го беше показвал през последните 20-30 г.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар