IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гай Ричи ще става баща за пети път

4 март 2014 08 56

Годеницата на режисьора отново е бременна

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Годеницата на Гай Ричи Джаки Айнсли е бременна с третото дете на двойката. Режисьорът и британският модел вече са родители на две деца – синът им Рафаел е на две години, а дъщеря им Ривка – на една.

Освен това бившият съпруг на Мадона има две деца от поп звездата – биологичният му син Роко (13) и осиновен син – Дейвид (8).

32-годишната Джаки показа бременното си коремче пред семейния им дом в Лондон миналата седмица. Въпреки това говорителят на 45-годишният Гай не е обявил официално щастливата новина.

По принцип Ричи е известен с това, че пази личния си живот от медиите, особено откакто се разведе с Мадона. Според британския вестник „Sun“ Джаки и Гай ще се сдобият с третото си дете през юни, което означава, че тя е в шестия месец на бременността си.

Блондинката и режисьорът се запознаха през 2010 г. след като се срещнаха на партито на свой общ приятел. Нещата между двамата бързо се задълбочиха и само девет месеца след началото на връзката им красавицата забременя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )