IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли се изложи отново! Чете си текстовете на песните на аутокю!

5 март 2014 07 14

Певицата шокира феновете си с факта, че не знае текстовете на собствените си хитове

Майли Сайръс, Снимка: Reuters

Майли Сайръс, Снимка: Reuters

Феновете вече свикнаха на шантавото поведение на Майли Сайръс, но дори и те не можеха да предположат, че тя не си знае текстовете на песните и има нужда от аутокю по време на участията си.

Почитателите на звездата разкриха нейната „тайна“ по време на концерта ѝ в Лас Вегас и бяха открито разочаровани от факта, че тя има нужда от припомняне на лириката на хитовете си.

„Бях на концерт на Майли във Вегас и тъй като не можех да повярвам, че тя ползва аутокю по време на целия си концерт, направих някои снимки. И това не беше превантивна мярка, ако случайно забрави някоя дума, защото я улових да гледа в машината поне няколко пъти“, призна неин фен пред RadarOnline.

„Шоуто беше забавно, но тя не пееше добре“, добави източникът.

Миналия месец и нейната колежка Бритни Спиърс се изложи пред почитателите си в Лас Вегас. Поп принцесата си знаеше текстовете, само че искаше да се представи на висота и затова се довери на плейбека. В един момент Спиърс пропусна да приближи микрофона до устата си, а текстът на песента вече вървеше. Бритни не се смути а набързо влезе в ритъм и довърши песента, сякаш нищо не е станало.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Fio ( преди 10 години )
Нормално, когато пееш толкова глупости, не може да ги помниш всичките,я!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katnip ( преди 10 години )
Ами кой знае какво друса - мозъкът и е изветрял.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pipinana ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )