IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин захапа нежно ухото на Дженифър Лопес

6 март 2014 06 30

Но това остава извън кадър

Снимка: vevo

Снимка: vevo

Много мъже по света си мечтаят да докоснат с устни която и да е част от тялото на Джей Ло, но Рики Мартин направи много повече.

Въпреки че е хомосексуалист, певецът кипи от страст, насочена към Лопес във видеото Adrenalia.

Двамата не свалят ръцете си един от друг, а на един от кадрите Мартин дори захапва ухото на латината.

И на Дженифър това не ѝ е никак неприятно, даже точно обратното.

Интересното е, че двамата се впускат в страстни танци и романс пред камерата не за свое видео, а за това на колегата им Wisin.

Пуерториканският певец често вкарва различни звезди във своите видеа като гости и до момента е работил с Ар Кели, 50 Cent, Енрике Иглесиас, Ейкън, Нели, Крис Браун. А ето че сега събра и Рики и Дженифър.

Снимка: vevo

Без значение дали са водещи певци или гости, присъствието им определено придава нова светлина на видеото. А ето го и него:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

tania.uzunova.9 ( преди 10 години )
Много си е готин Рики. Откога исках Рики и Джей Ло заедно в клип и ето,че най-после се случи. Очакваме клипа на версията с Рики-spanglish version съвсем скоро,а другата седмица Рики ще снима клип на песента "Vida" в Бразилия, която ще бъде една от песните за Световното. Също така Рики ще е за 2-ри път жури в "Гласът на Австралия" 2014. Записва и нов албум, а песента в момента е вече номер 1 Испания. Рики и Джей Ло-страхотен тандем. Това ще е годината на Рики.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
До Анонимен: Какво от това? Работата си е работа, ако трябва, и на марсианец ще се прави. Интересно как хората не правят разлика между реален живот и сцена...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )