IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Кийра Найтли ужаси феновете си с тънката си талия

6 март 2014 08 25

Шивашки трик с оптична илюзия вталява тялото на актрисата

Кийра Найтли с рокля на Chanel Haute Couture. Снимка: Getty

Кийра Найтли с рокля на Chanel Haute Couture. Снимка: Getty

28-годишната актриса Кийра Найтли предизвика обсъждане по повод своята тънка талия. Тя бе специален гост на модното шоу в Париж на Chanel за представяне на колекцията на марката за сезон есен 2014-та, на което се появи подръка със съпруга си Джеймс Райтън.

Поводът за притесненията бе нереално тънката ѝ талия. Кийра бе облечена в рокля на Chanel, която е с къса горна част тип болеро и занижена талия на полата, което оптически стеснява средната част на тялото ѝ – талията, която беше в черно. Това именно е един от шивашките трикове на Chanel, който позволява на жените да скулптурират формите на тялото си както желаят.

Тази рокля бе представена за първи път през януари на модното шоу на Chanel Haute Couture и е проектирана от Карл Лагерфелд. Кийра, която е лице на парфюма Coco Mademoiselle на Chanel, бе избрала да я носи в комбинация с чифт златни обувки и малка черна дамска чанта Chanel.

Може би този модел рокля е отговор на манията на много млади момичета да имат нереално слаби тела. Ето че модата дава една приемлива алтернатива за това, без да се налага жените да измъчват телата си с жестоки нездравословни диети.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Абе, ще склупторират, ще склупторират, колко ще склупторират. Ако не ти е тънка талията, няма да започне да изглежда такава. Може да изглежда с една идея по-слаба, но пак веднага ще се вижда ако е по-широка, ако липсва или ако имаме коремче.А пък Кийра наистина си е ужасно слаба. На нея и трябва рокля с обратен ефект.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )