IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким и Кание определиха дата за сватбата си

6 март 2014 08 02

Двойката ще сключи брак на 24-ти май в Париж

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян и Кание Уест вече имат определена дата за своята сватба. Двойката се сгоди през октомври миналата година, но явно не иска да чака прекалено дълго голямото събитие. Двамата издали, че ще сключат брак на 24-ти май в Париж.

До този момент беше известно, че Ким и Кание искат техният специален ден да се състои във френската столица, но първоначално оповестените планове бяха, че сватбата ще бъде през лятото. Според Us magazine, рапарът и годеницата му, които имат 8-месечна дъщеря, планират да заминат за Париж заедно със своите гости няколко дни преди сватбения ден.

33-годишната Ким, която има два брака зад гърба си, наскоро сподели, че иска сватбата ѝ с Кание да бъде малка и интимна, и на нея да присъстват само близки приятели и членове на семейството.

Още не е ясно кой от двамата ще надделее, тъй като рапарът има други идеи за големия ден. Той иска да покани много известни лица от света на модата, включително дизайнера на Givenchy Рикардо Тичи, Карл Лагерфелд, както и главната редакторка на Vogue Анна Уинтур.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Ако другия си пусне и той мустак ще заприлича на Сталин!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katnip ( преди 10 години )
Хахх, тъкмо щях да пиша, че и двамата са толкова зле, че абсолютно се заслужават. Абсолютни кухари.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
тия двамата са ми много досадни
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар