IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мери- Кейт Олсен казала „НЕ“ на Оливие Саркози

6 март 2014 12 46

....на първото му предложение за брак, но на второто се съгласила

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди броени дни стана ясно, че Мери-Кейт Олсен се е сгодила за брата на Никола Саркози – Оливие. Според списание Us Weekly обаче блондинката е приела второто предложение за брак на бизнесмена, а първото го е отхвърлила.

Звездната близначка е искала да се убеди, че разведеният Оливие е мъжът за нея, преди да му отговори с „да“. Източник, близък до двойката разкрива, че Саркози е поднесъл годежния си пръстен за първи път преди около година, но дизайнерката му го е върнала.

„Той се опита да ѝ предложи брак миналата година, но тя му каза, че не е готова. Мери Кейт просто искаше да се увери, че той е подходящ за нея“, твърди източникът.

27-годишната Олсен и 44-годишният френски банкер излизат заедно от 2012 г. Според последните слухове те са се сгодили на Свети Валентин и вече правят опити за бебе.

Саркози има две деца – Жулиен (12) и Марго (10) от предишния си брак с Шарлот Бернард. Олсен все още не е потвърдила годежа си публично, въпреки че вече на няколко пъти се появява с огромен златен пръстен на лявата си ръка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Изобщо не знаех, че излиза с брата на Саркози...егати...не ми изглеждат от "едно тесто", а снимката е един път :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
хахахаха, е страхотна комбинация, няма що
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар