IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сестрата на Ким я копира – и тя ще се омъжва

6 март 2014 13 25

Кортни Кардашян реши да сключи брак с половинката си Скот Дисик

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Днес сутринта стана ясно, че Ким Кардашян и Кание Уест са избрали дата за сватбата си и тя ще е на 24-ти май, но часове по-късно се появи новината, че и сестра ѝ Кортни също планира да се разходи до олтара тази година.

Най-голямата от сестрите Кардашян има 7-годишна връзка със Скот Дисик, от когото има и две деца – син Мейсън (4) и дъщеря Пенелопе (2). Те обаче никога не са сключвали брак, а независимата Кортни на няколко пъти е отхвърляла предложенията на половинката си да узаконят връзката си.

Според списание Life & Style обаче, двойката е решила да вдигне сватба и тя да бъде в луксозен мексикански курорт в петзвездния хотел „Пунта Мита“. Двамата искали да направят малко, интимно тържество, на което ще присъства само избрана група от семейство и приятели. Близки на двойката казват, че 34-годишната брюнетка решила да се омъжи за 30-годишния Скот, след трагичната смърт на двамата му родители, през последните няколко месеца.

Любимата майка на Дисик загуби дълга битка с рака на 28 октомври 2013-та, а по-малко от три месеца по-късно бащата на Скот Джефри също почина. „Кортни започна да оценява повече това, което има. Това я накара да гледа на нещата по различен начин“, казва нейн приятел.

Очаква се все пак двамата тактично да изчакат сватбата на Ким и Кание да мине, тъй като те са сгодени преди тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Мразя Кание Уест , мразя Ким Кардашян , мразя целия им род. Толкова са ми антипатични ,че просто нямам думи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )