IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Хилари Дъф я умолява да се върне при него

7 март 2014 12 01

Певицата се раздели със съпруга си Майк само преди два месеца и Арън Картър реши, че е време да действа

Хилари и Арън през 2003 г.; Снимка: Getty Images

Хилари и Арън през 2003 г.; Снимка: Getty Images

Актьорът Арън Картър (брат на Ник Картър от групата „Бекстрийт бойс“) заяви, че Хилари Дъф е любовта на неговия живот и че е готов да прекара остатъка от дните си в опити да си я върне. Това любовно признание идва само два месеца, след като актрисата и певица обяви, че се разделя със съпруга си Майк Комри, от когото има 2-годишен син Лука.

Арън и Хилари са били гаджета в периода между 2000 и 2003 година. Тогава и двамата са тийн звезди на „Дисни“, но се разделят внезапно, след като се появяват слуховете, че Картър изневерява на Дъф със съперницата ѝ Линдзи Лоън.

Години по-късно (през 2010-та) Хилари, която сега е на 26 години, се омъжи за спортиста Майк и двамата имаха 3-годишен брак, на който обявиха че слагат край, през декември 2013-та.

Тогава Картър написа на страницата си в Twitter следното изречение, което явно беше насочено към Комри: „Не бъди глупав идиот, който губи любовта на живота си завинаги... Като мен...“

Вчера пък Арън туитна: „Ще прекарам остатъка от живота си, опитвайки да си върна любимата. Не ме интересува какво ще си помислят другите.“ За сега не е ясно дали Дъф се е трогнала от думите на своя бивш приятел.

Арън през 2013 г.; Снимка; Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

kiko ( преди 10 години )
!!!! ( преди 10 години )