IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мат Лебланк не желае да се жени за приятелката си

7 март 2014 13 01

Актрисата Андреа Андерс отчаяно искала да стане г-жа Лебланк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Според жълтите медии Мат Лебланк упорито отказвал да предложи брак на своята дългогодишна приятелка Андреа Андерс и тя вече била доста изнервена от този факт. 46-годишната бивша звезда от хитовия ситком „Приятели“ се запозна с 38-годишната Андреа на снимачната площадка на техния сериал „Джоуи“ през 2004 г., но двамата стават гаджета 2 години по-късно, когато той се развежда.

Двамата живеят под един покрив вече 8 години, но Мат досега не е показал никакво намерение да направи нещата помежду им официални, въпреки че Андерс никога не се е омъжвала и няма деца.

„На Андреа ѝ дойде до гуша да го чака да ѝ предложи брак. Тя иска да има бебе колкото се може по-скоро. Опита какво ли не, за да го подсети, че е време за нещо по-сериозно в отношенията им. Тя го обича, но се чувства използвана, защото вижда, че не е най-важното нещо в живота му“, твърди близък до двойката.

От своя страна Мат има 10-годишна дъщеря Марина от брака си с Мелиса Макнайт, а освен това е доста зает със снимките на последното си шоу „Епизоди“, което е доста успешно и вече му донесе няколко телевизионни награди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

!!!! ( преди 10 години )
ne se interesuvam ot kliuki , ne sam tezi hora nito gi poznavam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )