IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Аркет предупреди новия на Кортни да не поглежда към друга жена

8 март 2014 12 09

Кокс била много ревнива и буквално щяла да го побърка, ако ѝ даде повод

Дейвид Аркет, Снимка: Reuters

Дейвид Аркет, Снимка: Reuters

Дейвид Аркет предупреди гаджето на бившата си съпруга – Джони МакДейд да не поглежда към друга жена, освен ако не иска да си има огромни проблеми с Кортни Кокс, пише RadarOnline.com.

„Дейвид предупреди Джони да не дава никакъв повод за ревност на Кортни“, сподели източник пред медията.

Аркет и Кокс се разведоха миналата година, но поддържат перфектни приятелски взаимоотношения. В момента звездата от „Агнешко“ има връзка с музиканта МакДейд и двамата скоро бяха забелязани на почивка в Италия, заедно с дъщерята на Кортни от брака ѝ с Дейвид – Коко.

„Когато Дейвид и Кортни се ожениха през 1999 г., тя настояваше той да подпише споразумение, според което никога да не приема роля, в която трябва да се целува с някоя жена. Тогава той и без това участваше в комедийни продукции, така че това не беше проблем за него. По-късно обаче той бе убеден, че с това си желание тя е съсипала кариерата му, карайки го да отказва близо десетилетие филми, в които има романтични моменти.

Той сподели на Дейвид за сделката им и го предупреди да внимава и дори да не се снима с фенки по време на турнето си“, обясни още източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

pepi ( преди 10 години )