IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън мечтае за тялото на Жизел Бюндхен

10 март 2014 08 31

Това разкри самата звезда пред списание Self

Снимка; Reuters

Снимка; Reuters

Дженифър Анистън сподели пред новия брой на списание Self, че мечтае да има тялото на бразилския супермодел Жизел Бюндхен. 45-годишната годеница на Джъстин Теру каза следното: „Бих искала да бъда в състояние да карам ски като луда като Линдзи Вон, а също така бих искала да имам тялото на Жизел поне за един ден!“

Дженифър си признава още, че не е маниак на тема диети и че редовно яде мексикански питки начос и то пържени в кокосово масло.

Анистън споделя, че поддържа формата си с йога, упражнения и медитация, а младежкия си вид на лицето дължи на маска с лимон и зехтин.

„Всъщност в нея има и няколко други тайни съставки, които не мога да ви разкрия.“

Освен това актрисата споделя, че е фен на риалити телевизията и че следи предавания като „The Voice“ и „America's Got Talent“. „Прослушванията наистина са страхотни“, признава тя. Звездата от „Шефове гадняри“ разкрива и факта, че пие коктейл „Блъди Мери“ (водка с доматен сок) и че всъщност умее да го приготвя доста добре сама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Katnip ( преди 10 години )
И нейното тяло си е екстра :) Много ми е симпатична Дженифър.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Аз пък мечтая за тялото на Джен! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар