IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари вече не крие приятелката си Кресида Бонас

10 март 2014 11 48

Братът на Уилям започна да се появява на официални събития с половинката си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принц Хари се появи за първи път в събота (8 март) на официално мероприятие заедно с приятелката си Кресида Бонас. Двамата присъстваха на ръгби мач между Англия и Уелс. 24-годишната блондинка не изглеждаше особено впечатлена от играта, но затова пък не спираше да гледа влюбено 29-годишното си гадже със синя кръв.

Хари и Кресида са заедно от близо две години, но досега той избягваше да акцентира на връзката им и умишлено не я водеше на обществени събития. Ето защо, тази тяхна поява веднага породи спекулациите, че отношенията между двамата са се задълбочили доста и че скоро предстои нова сватба в британския кралски двор.

Медиите смятат, че Хари дори е поканил мис Бонас да живее заедно с него в двореца „Кенсингтън“. Според журналистите принцът дори планирал лятна почивка с Кресида в двореца „Балморал“ в Шотландия, където тя ще има възможност да се опознае с баба му – Кралица Елизабет Втора.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Дай Боже Всекиму - с баба кралица! хахахах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар