IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пола Патън дава втори шанс на Робин Тик?

10 март 2014 11 56

Може би актрисата и певецът отново ще бъдат заедно

Пола Патън; Снимка: Reuters

Пола Патън; Снимка: Reuters

В края на миналия месец стана ясно, че деветгодишният брак между Пола Патън и Робин Тик е на път да бъде разтрогнат, след като двамата публично обявиха своята раздяла. Всъщност актрисата е тази, която настоявала за развод, но изглежда сега има вероятност Пола да промени решението си.

Според източник на сайта TMZ съпрузите разговарят „постоянно“, обсъждайки какво е нужно да направи Робин, за да убеди любимата си жена, че бракът им отново ще проработи.

38-годишната актриса споделя, че е особено впечатлена от това, че съпругът ѝ продължава да бъде добър баща, макар двамата да са разделени. Певецът звънял на техния син, когато пътувал и се виждал с него всеки път, когато имал възможност.

Според същия източник Пола все още не е наела бракоразводен адвокат, а и няма намерение да го прави. Макар разговорите между съпрузите да вървят добре, актрисата е недоволна от публичните любовни обяснение на Робин към нея.

Миналата седмица в Ню Йорк музикантът сподели: „Когато има някого, когото обичаш, трябва да се бориш за него, без значение как“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
уникална жена! не ми е много позната като име и лице от филми, но е наистина страхотна - при това на 38 години!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар