IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър посети Ню Йорк... и годеника си Джъстин

11 март 2014 07 57

Анистън и Теру не се бяха появявали заедно от Коледа

Снимка: Spalsh News

Снимка: Spalsh News

Дженифър Анистън и Джъстин Теру излязоха на обяд в Ню Йорк Сити с техния добър приятел и колега Джейсън Бейтман (който в момента снима заедно с Джен „Шефове гадняри 2“).

Двойката е била забелязана да се държи за ръце, което поставя край на слуховете, че прочутите годеници са пред раздяла и че сватбата им никога няма да се състои.

Теру предложи брак на Анистън през август 2012 г., но от близо три месеца двамата не се бяха появявали на публично място заедно, а и според слуховете нито един от двамата не се е заел с организацията на брачната им церемония. Джъстин дори не отиде на 45-тия рожден ден на актрисата в Лос Анджелис на 11 февруари, тъй като беше зает със снимките на новия си сериал „The Leftovers“ в Ню Йорк.

Междувременно Анистън, която доскоро беше заета със снимки в Ел Ей, се появи в последното си телевизионно интервю с огърлица, на която се виждаше буквата „Т“, което може би е в чест на фамилията на бъдещия ѝ съпруг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
каква поредна холивудска драма!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар