IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена и Джъстин се появиха заедно в Тексас

11 март 2014 08 45

Вижте последното им горещо ВИДЕО с танци

Селена и Джъстин; Снимка: Twitter

Селена и Джъстин; Снимка: Twitter

Джъстин Бийбър и Селена Гомес май отново са на път да се съберат. След като преди два дни в социалната мрежа изтече тяхно видео с горещия им урок по танци, сега пък двете, вероятно все още влюбени една в друга поп звезди, се появиха заедно в Тексас след нейния концерт на фестивала „Borderfest“ .

Двойката се е държала инкогнито като и двамата са били облечени спортно с горнища с качулки, но орловите очи на феновете им са ги забелязали и веднага са пуснали техни снимки в Twitter.

Според свидетелите, Бийбър и Гомес са отново неразделни от няколко дни насам, а по заведенията изобщо не се притеснявали да се целуват. Най-вероятно това не се харесва много на нейните родители, които уж не одобряват връзката ѝ с канадския певец, тъй като 20-годишният Джъстин стана нарицателно за това как славата в много ранна възраст може да те поквари. Според медиите майката на Селена Манди и втория ѝ баща Брайън правели всичко възможно, за да държат Джъстин далеч от нея, но явно нямат голям контрол над нея.

Първо се заговори, че искрата между тях отново се е разпалила, след като на 3 март (след наградите „Оскар“) Бийбър пусна снимка на любимата си и написа под нея: „Най-елегантната принцеса на света.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

неотрална ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
снимката е с перфектно качество! ахахах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар