IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл иска бебе

13 март 2014 06 30

Моделът обаче не се притеснява, че няма мъж до себе си

Наоми Кембъл; Снимка: Reuters

Наоми Кембъл; Снимка: Reuters

Макар в момента Наоми Кембъл да не е обвързана, моделът признава, че вече иска да има деца. Миналата година тя се раздели с дългогодишния си приятел Владимир Доронин, но това изобщо не я притеснява.

Черната перла би се радвала да има семейство и не отчита липсата на мъж като проблем. В предаването SiriusXM Radio Town Hall Наоми сподели: „Аз искам да имам деца, без значение дали имам мъж или не. Ще го направя сама“.

Модната икона отдавна е известна като борец за етническо разнообразие в модната индустрия. Въпреки че самата тя признава, че има някакъв „прогрес“ в тази посока, Кембъл се притеснява, че моделите с различен цвят на кожата от белия могат да бъдат използвани като „тенденция“.

„Ние определено постигнахме напредък в рекламните кампании. Но не искаме това да бъде тенденция, а да бъде нещо последователно“, споделя мнението си Наоми.

Черната перла също сподели, че модната индустрия не трябва да носи отговорност за моделите, които страдат от хранителни разстройства. Според нея човек сам трябва да отговаря за собствените си действия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Тройка Ахилова ( преди 10 години )
До Анонимен: Много ясно, закъде да бързат, вече и на 50 може, да си гледат живота първо : )))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
всички са се юрнали на по 40 да стават майки
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар