IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синовете на Памела Андерсън приличат на нейни бодигардове

12 март 2014 13 40

Актрисата се разходи с порасналите си деца от Томи Лий из улиците на Ел Ей

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Очевидно Памела Андерсън не се нуждае от лични телохранители, тъй като двамата ѝ сина са доста големи и снажни и могат да минат за такива. 46-годишната актриса се разходи в Западен Холивуд, Калифорния преди няколко дни с 16-годишния Дилън Джагър Лий и със 17-годишния Брандън Томас Лий, които са от 3-годишния ѝ брак с барабаниста на бандата „Мотли крю“ Томи Лий.

Миналата година русата сексбомба, която през 90-те се радваше на супер слава покрай сериала си „Спасители на плажа“, се омъжи отново за Рик Соломон. Двамата бяха женени за два месеца през 2007 г., но през 2013-та разпалиха романа си отново.

Наскоро тя каза: „С Рик години наред бяхме най-добри приятели, които правеха секс от време на време. В един момент усетих, че нямам нужда от друг мъж в живота си и че той ме прави достатъчно щастлива.“

Това е четвърти брак за Памела, която преди това е вдигала сватби с Томи Лий и Кид Рок. Соломон също има два брака зад гърба си с актрисите Шанън Дохърти и Елизабет Дейли. Най-голяма известност обаче му донесе връзката му с Парис Хилтън през 2003 г., от която се „роди“ и тяхната секслента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
готини са :) искам и аз да изглеждам така на 46
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар