IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енрике Иглесиас не иска да се жени

14 март 2014 08 09

Певецът не желае да мине под венчилото, защото мисли, че това ще промени връзката му с Анна Курникова

Енрике Иглесиас. Снимка: Getty Images

Енрике Иглесиас. Снимка: Getty Images

Енрике Иглесиас не желае да се ожени за Анна Курникова. 38-годишният певец не вижда смисъл да сключи брак с бившата професионална тенисистка, тъй като не смята, че това ще подобри тяхната връзка. Двамата са заедно от 2001 година.

В интервю за CBS Sunday Morning Енрике сподели: „Аз не съм против брака, изобщо, но когато си толкова дълго време с някого, не мисля, че това ще ви направи по-близки. Не мисля, че това ще ни направи и по-щастливи“.

Певецът и 32-годишната Анна се срещат, когато тя участва във видеоклипа към песента му „Escape“. Енрике признава, че още тогава е знаел, че двамата ще бъдат заедно, защото се разбирали много добре.

„Тя беше най-готиното момиче на света за мен и ние се разбирахме чудесно“, спомня си първите мигове от запознанството им музикалната звезда.

Отношението на Енрике към брака обаче може би не се харесва особено на бившата тенисистка. През октомври миналата година се заговори, че Анна е все по-разочарована от нежеланието на певеца да се ожени за нея.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
тя тяхната връзка ми е малко съмнителна, ама хайде
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар