IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и Дрейк са истинска двойка

17 март 2014 06 23

Двамата са ексклузивни и не се срещат с други

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Риана и Дрейк категорично са двойка и връзката им е сериозна, твърдят близки до певеца. По-рано миналата седмица упорито се носеха слухове, че двамата са подновили романса си, защото бяха засичани заедно, ала това не е някакъв временен флирт, а отношенията им са повече от истински.

Хора от обкръжението на тъмнокожия изпълнител на „Hold On, We're Going Home“ твърдят, че той е „по-щастлив от всякога“.

„Дрейк е в страхотно настроение, не сме го виждали такъв от дълго време“, каза източник пред TMZ.

Близки до Рири потвърдиха, че тя също сияе в прегръдките на бившия си любим и се чувства страхотно, защото осъзнава, че той се държи много по-добре от Крис.

През последните дни барбадоската се появяваше до Дрейк на доста места в Париж, Лондон и Амстердам, където се проведоха концерти, част от турнето му.

Двойката бе за кратко заедно през 2009 г. След това Риана се събра с Браун и между двамата баджанаци възникна конфликт, който приключи с физически сблъсък в нощен клуб.

„Между Риана и Дрейк я има тази химия, която не може да се обясни. Те са заслепени един от друг“, каза друг източник пред Hollywoodlife.com.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
двамата са "ексклузивни", казвате... явно съм назад с модата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар