IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Осъдиха Крис Пайн

17 март 2014 13 41

Шофьорската книжка на актьора бе отнета за половин година

Крис на излизане от съда; Снимка: Getty Images

Крис на излизане от съда; Снимка: Getty Images

Крис Пайн се призна за виновен по обвиненията за шофиране в нетрезво състояние. В началото на март актьорът бе заловен от полицията, че кара кола пиян. На звездата бе наложена глоба от 93 долара, както и му бе отнета шофьорската книжка за период от половин година. Това е крайната присъда за Крис Пайн, която наложи районният съд в Ашбъртън, Нова Зеландия.

Адвокатката на актьора Мерилин Гилкрист настоявала случаят да се приключи без присъда, тъй като филмовата звезда вече страдал емоционално и професионално, заради негативното отразяване на престъплението му в световен мащаб. Съдията взел под внимание фактите, че Крис се признал за виновен, разкайвал се за стореното, както и съдействал на полицията.

След рутинна полицейска проверка в кръвта на 33-годишния актьор били открити 0,11 промила алкохол, което е над разрешените 0,08 промила в Нова Зеландия. Крис Пайн бил в страната, за да снима филма „Z for Zachariah“. Вечерта преди да го задържат, актьорът отпразнувал финала на снимките заедно с хората от екипа.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
явно и звездите от Холивуд са хора
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар