IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хубавата Елена от Денсинг старс: Влюбена съм

18 март 2014 11 04

Красивата брюнетка разкри, че има нов мъж до себе си

Снимка: Dancing Stars

Снимка: Dancing Stars

Хубавата Елена от риалити форматите „Биг Брадър 2“ и „Денсинг старс“ най-после наруши мълчанието си пред медиите и проговори за своя личен живот. За първи път тя повдигна завесата пред списание LOVE style.

Красавицата, която се разведе със съпруга си Миро, след като му изневери по телевизията с фризьора Мариан (в Биг Брадър), сега отново е щастлива.

„Имам мъж до себе си, влюбена съм“, разкри ексклузивно тя пред медията. „Приятелят ми не е известен, държа на него и уважавам желанието му да остане анонимен за медиите“, допълва чаровницата.

Участничката в „Денсинг старс“ казва още, че отдавна ѝ е време да стане майка и вече се чувства готова да има деца.

Днес Елена работи като декоратор в магазин за дрехи в столичен мол, а за да се подготви за танцувалното риалити шоу дори си е взела няколко дни отпуск.

Сега обаче отново е на поста си и съчетава двете си задължения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анеле ( преди 10 години )
На живо е много хубава мацка. Добре, че се отърва от тъпия Миро.Той сега ходи с една манекенка, но си позволява да я удря за съжаление.Пълен комплексар и въздухар!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
много лош избор, че е решила да се татуира така. Голяма мацаница.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ани ( преди 10 години )
Много е лесно да се хейтва.. Оставете хората да си живеят живота. Не съм фен на реалити предаванията, не ги гледам, не ги и следя, но ми струва страшно грозно и лицемерно да нареждате хора, които нито ви интесуват, нито познавате. Предавания като Биг Брадър не показват истинското лице на участниците в тях. По-скоро в такава стерилна среда, когато нямаш лично пространство и постоянно си заобиколен от хора, които не познаваш, и с чиито характер не си свикнал, е доста по-вероятно да покажеш лошите черти на характера си и то в пъти по-силно изразени отколкото в реалния живот. Друг е въпросът колко идиотско и донякъде наивно е да се включиш в такова предаване, а съвсем друг е въпросът колко трябва да е скучен живота ви, че да си пилеете времето, за да гледате такива реалити формати.Тъй че спрете да хейтвате и да се интесувате от глупости, ами започнете да си живеете живота.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
а на мен даже ми е антипатична
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dedo kole ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
никога не ми е била симпатична
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар