IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейд Джагър ще става майка и баба по едно и също време

18 март 2014 15 14

Голямата дъщеря на Мик е бременна, подобно на своята дъщеря Асизи

Джейд и Аисизи; Снимка: Splash News

Джейд и Аисизи; Снимка: Splash News

Явно генът на плодовитостта на Мик Джагър, който има седем деца от четири различни жени, е наследен и от неговата най-голяма дъщеря – Джейд Джагър, която е бременна на 42 години. В същото време нейната 21-годишна дъщеря Асизи Джаксън също е в щастливо очакване на първото си дете.

Подобно на филма „Бащата на булката“ дъщерята и внучката на Мик ще се сдобият с бебета горе-долу по едно и също време. А пък бившата съпруга на Мик – Джери Хол, заедно с полусестрата на Джейд – Джорджа Мей Джагър, организираха преди дни бейби шауър (парти по американски обичай) на двете дами от своята голяма фамилия.

Иначе Джейд е бременна в седмия месец, а това ще бъде третото ѝ дете, но първо за съпруга ѝ Ейдриан Филари. Асизи пък е бременна в осмия месец, като баща на бебето е гаджето ѝ Алекс, който е готвач в ресторант в Лондон.

Въпреки тези щастливи предстоящи събития, самият Мик в момента е съсипан, тъй като неговата дългогодишна приятелка Лорън Скот беше намерена вчера мъртва в дома си в Ню Йорк. Досега 70-годишният рок музикант беше на турне в Австралия с бандата си „Ролинг Стоунс“, но вече отмени няколко концерта заради личната си трагедия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

!!! ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
рок-звезди, какво да ги правиш
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар