IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт се съветва с Робърт Патинсън за осиновяване

20 март 2014 08 10

Не става въпрос за дете обаче, а за куче

Кристен Стюарт; Снимка: Reuters

Кристен Стюарт; Снимка: Reuters

Кристен Стюарт е известна със своята любов към животните. Актрисата има две кучета – Коул и Бейли, както и още две, които споделя с бившата си любов Робърт Патинсън. Звездата от „Здрач“ се надява да намери нов приятел на своите четириноги любимци, докато снима новия си филм „Life“ в Торонто. Поводът е предстоящият 24-ти рожден ден на актрисата.

Макар Кристен и Робърт вече да не са двойка, тя продължава да цени мнението на своя бивш. Приятел на актрисата разкри пред Hollywoodlife.com: „Кристен попита Роб какво мисли за осиновяването на друго куче за нейния рожден ден. Нещо като подарък за нея и Бейли, защото Бейли иска приятел“.

Любителката на животни, която ще отпразнува своя рожден ден на 9-ти април, все още поддържа контакт с Робърт. Двамата приключиха своята четиригодишна връзка миналата година, след като актьорът не успя да преодолее аферата на Кристен и женения режисьор Рупърт Сандърс през юли 2012 година.

Актрисата иска да отпразнува рождения си ден с близки приятели в Лос Анджелис и се надява, че Робърт също ще се присъедини към тях. Двамата продължават да поддържат контакт и макар да не са се виждали дълго време, те се чуват много често.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )