IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сам Уорингтън показа сексапилното си гадже

20 март 2014 09 18

Актьорът от „Аватар“ излиза с известен модел на бельо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Австралийската звезда Сам Уорингтън показа горещото си гадже на премиерата на новия си филм „Саботаж“, вчера (19 март) в Лос Анджелис (в екшъна участват още Арнолд Шварценегер и Джо Манганиело). 37-годишният актьор, който нашумя с ролята си в „Аватар“ и в „Сблъсъкът на титаните“, излиза от няколко месеца с модела на бельо Лара Бингъл.

26-годишната очарователна блондинка носеше секси рокля за събитието, която разкриваше на червения килим голяма част от предизвикателните ѝ извивки, с които очевидно Сам се гордее.

Уорингтън е само последният мъж от дългата поредица от знаменити мъже, с които австралийската моделка е излизала. Сред тях са крикет играча Майкъл Кларк, футболистът Дани Киприани, рокерът Шанън Лето (по-голям брат на Джаред Лето) и модният дизайнер Гарет Мууди.

Наскоро Уорингтън се въвлече в скандал заради красивата си приятелка, тъй като нападна папарак, който я снимаше без позволението ѝ. Той беше арестуван за кратко, но след това беше освободен. След този инцидент се заговори, че двамата тайно са се сгодили, но информацията досега не е потвърдена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Сам, аз съм по-хубава! хахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )