IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес: Райън е най-добрият!

21 март 2014 09 13

С тези думи актрисата опроверга слуховете, че с Гослинг са се разделили

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Ева Мендес бликна от щастие на червения килим, заявявайки: „Райън е най-добрият!“ С тези думи сексапилната актриса опроверга слуховете, че двамата с канадския актьор са се разделили преди два месеца.

Малко след началото на новата година се появи новината, че Ева и Райън Гослинг са решили да прекратят 2-годишната си връзка, тъй като не могат да се разберат на темата „стартиране на семейство. Двамата се запознаха на снимачната площадка на трилъра „The Place Beyond The Pines“ през 2011-та и оттогава бяха неразделни, като тя дори прекрати своята 9-годишна връзка с музиканта Джордж Гаргуревич, за да даде шанс на новата си любов.

Преди няколко дни обаче, папараците заснеха Райън в дома на 40-годишната латина в Холивуд хилс. Освен това самата тя се появи на благотворително събитие в Лос Анджелис във вторник (18 март), на което репортерите я попитаха какво мисли за режисьорския дебют на Гослинг в лентата „How To Catch A Monster“, на което тя отговори:

„Това е един красив филм, а аз се гордея с работата на Райън. Между нас наистина има едно добро сътрудничество, а той създава една наистина творческа атмосфера на снимачната площадка. Знам, че съм пристрастна, но той наистина е най-добрият!“


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
страхотна жена е тази ***! Жена, в истинския смисъл на тази дума!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар