IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Озбърн: Смятам да си седя необвързана много дълго време

24 март 2014 07 01

Звездата вече не мисли за брак и деца

Кели и Матю, Снимка: Getty Images

Кели и Матю, Снимка: Getty Images

Кели Озбърн прекрати годежа с Матю Машарт през януари тази година и ни най-малко не съжалява за решението си. Всъщност дамата сподели, че се чувства щастлива и се наслаждава на живота си и няма идея дали иска семейство и брак.

„Планирам да остана необвързана много дълго време. Наистина се наслаждавам на живота си. Дори не знам дали някога ще поискам да се омъжа. Смятам че схващането ми за брака се променя с годините, защото и светът се променя“, каза щерката на Ози и добави: „Дори да се омъжа, няма да променя фамилията си!“.

Кели смята, че ще бъде добра майка, въпреки че вижда какво усилие коства на брат ѝ Джак да се грижи за дъщеря си Пърл.

„Мисля, че ще съм добра майка. Но покрай Пърл осъзнавам, че това изисква много работа и ти отнема цялото време. Една минута е пред теб и после я няма. Това е голяма отговорност, не съм готова още за нея“, призна звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Katnip ( преди 9 години )
Аз съм със смесени чувства към Кели. Не че няма никакъв талант, но лично смятам, че ако не беше баща и, нямаше да пробие и никой нямаше да я знае. Иначе пък ми е симпатична. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )