IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоли предупреди Джони Деп да не се жени за Амбър Хърд

24 март 2014 12 31

Анджелина съветвала колегата си да не прибързва с брака си с младата актриса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Според новина в списание National Enquirer, дългогодишната приятелка на Джони Деп – Анджелина Джоли, не била фен на неговата годеница Амбър Хърд. Анджи била искрено загрижена за 50-годишния Джони и била убедена, че мотивите на 27-годишната блондинка да стане г-жа Деп, далеч не са безкористни.

„Анджи не мисли, че връзката на Джони и Амбър има бъдеще. Тя го предупреди, че ще направи голяма грешка, ако се ожени за Хърд и то без предбрачен договор“, твърди източник пред таблоида. Според неидентифициран приятел на актрисата, Джоли била убедена, че Джони преминава през криза на средната възраст и затова е омагьосан от много по-младата актриса, която не след дълго ще започне да му изневерява.

Интересното е, че самата Амбър боготвори Анджи и не веднъж е казвала в своите интервюта, че искрено ѝ се възхищава. Някои медии пък говорят за ослепителната Хърд, като за наследницата на Джоли, а това може да е подразнило любимата жена на Брад Пит.

Колкото до годежа на Деп и Хърд, той се състоя преди няколко седмици, а се говори, че сватбата им ще е в тесен кръг, ще е идното лято и ще се състои на неговия частен остров на Бахамите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Никога не е късно да станеш за смях, независимо дали се казваш Джони Деп или Пенчо Пройчев...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katnip ( преди 10 години )
Него, че го тресе криза на средната възраст е ясно. Ама да и се порадва няколко годинки, дали ще му е зле? :) Той може да си позволи развод, пак няма да остане беден.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )