IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Близнаците на Крис Хемсуърт се казват Тристан и Саша

26 март 2014 06 35

Актьорът и съпругата му са горди с двете си момчета

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

По-рано този месец актьорът Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки станаха родители на близнаци. Момчетата вече се сдобиха с имена – Тристан и Саша.

Гордата майка, която е със испански произход, сама издаде как е нарекла момчетата си, като постна своя снимка с бебетата в Instagram и написа на испански: „Вече сте у дома. Тристан и Саша се появиха на бял свят на 18 март, точно след пълнолунието. Това е пълно щастие.“

Елза побърза да посъветва всички родители да не изпускат ценни моменти със своите деца. Дамата каза в блога на испанското списание Glamour следното: „Наслаждавайте се на всяка секунда с вашето бебе, защото това е най-невероятното нещо на света“.

Таткото на момчетата също е много щастлив и не пести думи относно разширяващото се семейство. „Да бъдеш баща си е сериозна работа, но най-добрата, която мога да пожелая. Да си бъда у дома със семейството си ме кара да се чувствам спокоен и отпочинал след работа, защото имам нещо, което е много по-важно от всичко сега“, каза Хемсуърт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )