IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл се присмива на корицата на Ким във Vogue

26 март 2014 10 22

Моделът намекна, че звездата няма право да се появи на първа страница в модната библия

Наоми Кембъл; Снимка: Reuters

Наоми Кембъл; Снимка: Reuters

Наоми Кембъл избухнала в смях, когато видяла корицата на американския Vogue, на която гордо позират Ким Кардашян и Кание Уест. Британският модел намекна, че според нея риалити звездата по никакъв начин не е заслужила честта да бъде на първа страница на модната библия.

Когато по време на австралийското предаване „The Morning Show“ 43-годишната Наоми била попитана за противоречивата поява на Ким, тя се присмяла, заявявайки:

„Аз не искам да коментирам, защото съм модел и съм работила в продължение на 28 години. Когато се сдобиваш с корица във Vogue, това е основа за една успешна кариера и трамплин за нейното постигане. Вие знаете, аз съм модел, така че какво друго мога да кажа“.

Преди време Наоми била близка приятелка с годеника на Ким – Кание Уест в продължение на няколко години. Може би поради тази причина черната перла отклонила въпроса дали смята, че двойката заслужава да бъде на корицата на Vogue с дипломатичния отговор:

„Това е избор на Анна Уинтур да ги сложи на първа страница на списанието, коя съм аз, че да го поставям под въпрос“.

Корицата, която разбуни духовете! Снимка: Vogue

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

много са готиии ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )