IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман съвсем забрави осиновената си дъщеря Бела

27 март 2014 10 03

Актрисата каза, че 6-годишната Съндей Роуз е „моята най-голяма дъщеря“

Никол с двете си биологични деца; Снимка: Splash News

Никол с двете си биологични деца; Снимка: Splash News

Преди няколко дни Никол Кидман направи гаф като каза в шоуто на Джими Кимел, че 6-годишната Съндей Роуз е най-голямата ѝ дъщеря.

Австралийската актриса сякаш напълно е забравила за осиновената си дъщеря Изабела, която е от брака ѝ с Том Круз. От Том тя има и осиновен син – Конър, но той и Бела останаха да живеят при Круз след развода им през 2001 г.

Никол има и две биологични деца от настоящия си съпруг, кънтри певецът Кийт Ърбън – Съндей и 3-годишната Фейт Маргарет. От години в Холивуд се носят слуховете, че актрисата и големите ѝ деца са в обтегнати отношения най-вече заради тяхната близост с Том и Църквата на сциентологията.

Преди няколко дни Никол се изпусна в шоуто на Кимел с думите: „Най-голямата ми дъщеря Съндей се интересува от актьорското майсторство, а най-малката ми – Фейт се увлича от музиката като баща си и даже вече се опитва да свири на китара.“

В интервюто Кидман дори не изкоментира интересите на 21-годишната Бела, която рисува или пък на 19-годишния Конър, който е диджей. Признаците за пропастта помежду им станаха очевидни още през 2007 г., когато Никол разкри, че големите ѝ деца не се обръщат към нея с „мамо“, а с Никол.

Наскоро Конър каза за австралийско списание, че обича майка си и че не го интересува какво говорят хората за отношенията им. „Знам, че с майка ми имаме силна връзка. Аз я обичам много. Семейството ми е всичко за мен“, каза той.

Преди 10 години (2004) Никол беше грижовна майка за Конър и Изабел Круз, но вече почти не се вижда с тях; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
доста странно за една майка - да забрави колко деца има?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар