IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Франко отрече да е спал с Линдзи Лоън

28 март 2014 06 24

Актьорът все пак не ѝ се сърди за лъжата

Джеймс Франко; Снимка: Reuters

Джеймс Франко; Снимка: Reuters

По-рано този месец Линдзи Лоън извади на показ тефтерчето, в което записва любовниците си. Актрисата твърди, че има 36 завоевания, сред които влизат имена като Джейми Дорнан (Петдесет нюанса сиво), Джъстин Тимбърлейк, Аштън Кътчър и др. Името на Джеймс Франко също фигурира в списъка, но звездата твърди, че не е спал с Линдзи.

Актьорът написа поетична книга, в която споменава Лоън. „Не, не съм написал нищо лошо за нея. Линдзи каза някои лъжи за мен, публикувайки списък с мъжете, с които е спала. Така че мисля, че това което съм казал за нея, е далеч по-безобидно от това, което тя каза за мен“, сподели в интервю Джеймс.

Книгата на звездата се казва „Directing Herbert White“ и той ѝ е отделил близо 4 години. Франко признава, че поезията играе важна роля в живота му.

„Знам, че работата ми като актьор хвърля сянка върху творчеството ми, но пък ми позволява да привлека читатели, които никога не са залитали към поезията. Това е нещо, което обичам и ако хората искат да съдят творчеството ми през призмата на актьорската ми игра, аз не мога да направя нищо по въпроса“, обясни Джеймс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
еми, и аз не съм спала с него! хахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар