IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет и Крис ще продължат да живеят заедно

28 март 2014 14 30

Въпреки че преди два дни обявиха края на брака си

Снимка: GOOP

Снимка: GOOP

Гуинет Полтроу и Крис Мартин смятат да продължат да живеят заедно в новата им къща в Малибу, въпреки че преди два дни обявиха, че са взели решение да прекратят 10-годишния си брак. Холивудската актриса и фронтменът на британската група „Coldplay“ си купиха нова ваканционна вила преди по-малко от месец и смятат да я обитават едновременно, тъй като в нея има две отделни жилищни пространства.

Гуинет и Крис купиха плажния имот за 14 милиона долара малко преди да потвърдят своята раздяла и въпреки спекулациите, че това ще е новото ергенско жилище на музиканта, вътрешни източници казват, че бившите съпрузи са се разбрали да споделят вилата.

Според вестник New York Post, къщата включва два напълно отделни апартамента и така Полтроу и Мартин ще могат да живеят заедно със своите деца Епъл (9) и Моузес (7) без фактически да се разделят.

Източникът казва: „Крис и Гуинет са в отлични отношения и дори сега са по-близки, отколкото бяха преди. За тях е важно да поставят нуждите на децата си на първо място и затова са решили да продължават да живеят под един покрив.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
още няколко новини днес за тях няма ли да има?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар