IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера разкри пола на бебето

30 март 2014 06 00

Звездата е щастлива и проговори пред феновете си за втората си бременност

Кристина Агилера Снимка: Getty

Кристина Агилера Снимка: Getty

Кристина Агилера потвърди бременността си за първи път пред своите фенове по време на концерт в Малайзия в петък. Новината за бременността ѝ дойде само седмици, след като бе обявен годежът ѝ с Мат Рътлър през февруари.

Певицата вече има един син, който е на 6 години и се казва Макс. Пред всички зрители в петък в Балната зала Шангри-Ла тя съобщи: „Ще имам още едно дете... И това е нейното първо шоу, вие сте нейното първо шоу, приятели."

За първи път новината за бебето бе разкрита от бъдещата свекърва на Кристина Агилера в интервю за списание In Touch през февруари. Тогава тя каза, че Кристина е готова да разкрие голяма новина. В интервюто Катлийн Рутлър отговаряше на въпроси за сватбените планове на сина ѝ с певицата и смутено е споделила, че е била предупредена да не говори за това.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
жж...Ще имам още едно дете... И това е нейното първо шоу, вие сте нейното първо шоу, приятели."Според теб, това не показва ли какъв пол е ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
жж ( преди 10 години )
Е, какъв в крайна сметка е полът на детето, дето уж го разкрила? Много приказки и нищо общо между статията и заглавието!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )