IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин иска закон срещу папараците

2 април 2014 06 00

Омръзнало ѝ да я преследват и да излагат на показ живота ѝ

Снимка: Splash news

Снимка: Splash news

Моделът Кара Делевин пожела да се измислят закони срещу папараците. Дамата написа вчера в своя Facebook, че не желае повече да бъде преследвана от наемници с „телескопични лещи“, като дори посочи трагичния край на Лейди Даяна като причина, защо трябва хората да бъдат предпазени от тях.

„Смятам, че е възмутително, че Париж е единственото място, където е незаконно папараците да те преследват. Някои личности дори загубиха живота си заради тези хора. Лейди Даяна беше забележителна жена, но това се промени и въпреки това нещата не се променят в Лондон. Ужасяващо е колко хора трябва да бъдат наранени или убити, за да осъзнаят други, че това не е правилно...

Преди ги съжалявах, мислейки си колко ли им е скучно, че преследват хората през цялото време, но някои от тях се забавляват по този начин“, написа моделката.

Гневът на Делевин избухна, след като нейни снимки и такива на гаджето ѝ Мишел Родригес се разпространиха из жълтите медии по целия свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )