IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Брук показа годежния си пръстен

2 април 2014 14 02

... и снажния си годеник

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Кели Брук показа годежния си пръстен, който преди няколко дни получи от новото си гадже Дейвид Макинтош. Красавицата и снажният ѝ любим се разходиха из улиците на Лос Анджелис и Кели беше благоразположена към папараците, така че да им даде възможност да щракнат ценното бижу.

В момента Брук работи по пилотния епизод на американския сериал „One Big Happy“, продуциран от топ водещата Елън Дедженеръс и явно затова прекарва доста голяма част от времето си в спортуване, за да влезе във форма за шоуто. За щастие нейният любим е бивш пехотинец и истински гладиатор и със сигурност ѝ дава насоки по отношение на влизането ѝ във форма.

Британската красавица, която преди години беше сгодена за актьора Били Зейн, излиза едва от 12 седмици с Макинтош, който е със 7 години по-млад от нея и има 2-годишно дете от предишна връзка. В интервю за списание „Reveal“ сестрата на Дейвид каза: „Те с Кели никога не се разделят и са заедно по цял ден. Връзката им е твърда като скала. Те се чувстват много добре заедно и никой не е изненадан от решението им да се оженят.“

Сестрата на Дейвид смята, че британските медии несправедливо са обвинили брат ѝ, че търси известност и затова се „е закачил“ за Кели, използвайки нейната слава. „Той винаги е бил лоялен и верен, и наистина иска да създаде семейство с нея“, защитава го тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )