IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малин Акерман излиза с Колин Егълсфийлд

3 април 2014 07 01

Само пет месеца след развода си горещата блондинка показа новия мъж в живота си

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Красивата холивудска актриса от шведски произход Малин Акерман излиза с актьора от романтичната комедия „Нещо назаем“ и сериала „Клиентският списък“ Колин Егълсфийлд. Това се случва само няколко месеца след като тя обяви развода си с италианския музикант Роберто Зинконе (барабанист на групата „Petalstones“).

Съпругът на Малин подаде молба за развод през декември след 6-годишен брак, но се оказва, че 35-годишната блондинка не страда за проваления си брак, а е продължила с живота си напред

Малин и 41-годишният Колин бяха хванати от папараците да се наслаждават на романтична вечеря във вторник вечер в Бевърли хилс. Двамата определено изглеждали като двойка, твърдят очевидците.

Само три дни по-рано Колин беше арестуван в Аризона заради нарушаване на обществения ред, докато е присъствал на Фестивала на изкуствата в Темпе. Егълсфийлд по-късно е бил освободен от затвора срещу 1000 долара гаранция.

Колкото до Малин, в момента тя работи по сериала на ABC „Trophy Wife“ и се грижи за 11-месечния си син Себастиян.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )