IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана иска да заживее с Дрейк

3 април 2014 12 06

Певицата се надява скоро да започне да се оглежда за подходящ имот

Риана и Дрейк; Снимка: Splash News

Риана и Дрейк; Снимка: Splash News

Изглежда драматичната любов на Риана с Крис Браун е останала в миналото. Певицата отскоро поднови романса си с бившия си приятел Дрейк и вече дори иска да заживее с него под един покрив.

26-годишната звезда от Барбадос и 27-годишният рапър са „неразделни“ през последните седмици, затова Риана се надява, че той скоро ще я накара да започне да търси подходящ имот.

Пред HollywoodLife.com източник заяви: „Тя ще се радва скоро да разбере дали двамата могат да съществуват заедно и да се опитат да направят цялото нещо с живеенето под един покрив. Риана не се опитва да прибързва и да принуждава никого. Тя иска да му позволи (на Дрейк) да поеме контрола за това“.

Двамата влюбени вече са обсъдили идеята, но още не са решили дали да пренесат връзката си на следващото ниво. Според източникът всичко е въпрос на време, макар че Риана и приятелят ѝ не бързат. Първоначално двойката искала да поддържа по-неангажиращи взаимоотношения, но бързо се появили силни чувства помежду им.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )