IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон се ядосва, че го сравняват с покойния Кори Монтейт

3 април 2014 12 08

Синеокият актьор не се смята за толкова зависим от наркотиците

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зак Ефрон бил бесен, че го сравняват с покойния актьор Кори Монтейт, който миналото лято почина на 31 години сам в хотелската си стая и то от свръхдоза наркотици. Според последните слухове в таблоидите Зак също има сериозен проблем със своите зависимости от кокаина и алкохола и въпреки че се лекува в клиника миналата година, пак не можел да се откъсне от пороците си.

Жълтите медии в САЩ не престават да се безпокоят за Ефрон и да коментират, че той може да свърши точно като своя колега Кори, тъй като се изолира сам, когато взима наркотици. Всички тези сравнение вбесявали бившата звезда на „Дисни“.

„Зак не може да смогне да прочете всички ужасни клюки за себе си. Когато видя, че хората го сравняват с Кори Монтейт, направо изпадна в ужас. Той смята, че има контрол над живота си“, твърди негов приятел пред списание Life & Style.

„Зак знае, че има проблем, но е категоричен, че ще вземе нещата в ръцете си. Той е готов да спре с партитата и вече се обърна за специализирана помощ“, добавя източникът. Преди няколко дни сайтът TMZ написа, че Зак е участвал в сбиване в центъра на Лос Анджелис, след очевидна употреба на алкохол, след което е разпитван и от полицията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
"не е толкова зависим" хахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар