IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Кресида Бонас били пред годеж

4 април 2014 13 12

Източници твърдят, че сватбата ще е следващата година

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Според последните слухове Принц Хари е на път да стане семеен мъж, а съвсем скоро той смята да обяви годежа си със своята приятелка Кресида Бонас.

Източници, близки до двойката, твърдят, че отношенията между влюбените напоследък доста са се задълбочили и двамата вече обсъждали темата годеж. „Хари и Кресида са сигурни в отношенията си и знаят, че ще стигнат до брак и че всичко е въпрос на време. Най-вероятно това ще е през идната година“, споделя източникът.

Според една приятелка на блондинката всъщност по-малкият брат на принц Уилям бил обсебен от темата „брак и деца“, а не мис Бонас, но тя пък нямала нищо против да стане част от кралското семейство.

На 29-годишния принц идните месеци му предстоят много визити зад граница в Естония и Чили, а освен това той планира дълъг престой в Бразилия през юни, по време на Световното първенство по футбол, но се очаква веднага след тези ангажименти той да помисли и за създаването на семейство с Кресида, следвайки добрия пример на брат си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Mdaa...swetownoto w Braziliq e seriozen angajiment!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
този малкият май се е кротнал
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар