IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес накара бившия си да се грижи за кучето на Райън Гослинг

8 април 2014 05 36

Всъщност ексгаджето ѝ е нейният личен асистент

Ева Мендес, Снимка: Reuters

Ева Мендес, Снимка: Reuters

Ева Мендес няма никакви проблеми с бившите си гаджета. Всъщност тя дори работи с един от тях – Джордж Аугусто, който е неин личен асистент. Въпреки че двойката вече не е заедно, те се разбират чудесно и актрисата дори му поверява кучето на настоящата си изгора, когато тя и Райън Гослинг не са си у дома и не могат да се грижат за него.

„Джордж се почувства малко унизен, след като Ева му връчи лист как да се грижи за кучето на Райън. Малко след това той осъзна, че и домашният любимец се казва като него – Джордж“, каза източник пред RadarOnline.com.

Според него асистентът решил да си замълчи и първоначално не казал нищо на Мендес, макар да не харесвал задължението си, само за да си запази работата.

Ева и Джордж бяха двойка близо десет години и се разделиха малко преди тя да започне да излиза с Гослинг през 2011 г.

Бившият на звездата все пак ѝ е споделил, че за в бъдеще не желае да се грижи за кучето им. „Той учтиво я информира, че повече няма да го прави“, добави източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
ми, тоя си заслужава. хаха. браво на Мендес. като си е утю да си е п(утю).
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
ужас, не ги разбирам известните, шантава работа
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар