IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара показа свои винтидж снимки от 1992 г.

8 април 2014 13 11

На тях латино звездата е 20-годишна

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

София Вергара показа свои винтидж снимки по бански, на които позира на 19-годишна възраст. Кадрите с актрисата от сериала „Модерно семейство“ са от 1992 г. и са направени само четири месеца след като тя ражда сина си Маноло, който в момента е 22-годишен.

Снимките на колумбийската красавица са правени в родния ѝ град Салагра, Колумбия. На тях бъдещата носителка на награда „Еми“ показва зашеметяващото си тяло, което не е мръднало като пропорции и до днес.

От кадрите се вижда, че хубавата, гъста коса винаги е била едно от големите предимства на Вергара. В скорошно интервю тя каза, че е била самотна майка на тийнейджър, което всъщност я тласка към успеха.

„Имах дете, което трябваше да издържам сама“, каза Вергара пред списание Glam Belleza Latina през декември миналата година. „Поглеждайки назад осъзнавам, че макар да ми е било трудно, точно детето ме накара да се съсредоточа върху това да работя усилено, за да успея да взема най-доброто от този бизнес.“

Днес 41-годишната Вергара е най-добре платената телевизионна актриса, а състоянието ѝ се оценява на 30 милиона щатски долара.

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
чар и пак сексапил,и сега е такава
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )