IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Епълтън и Лиъм Галахър се разведоха за 68 секунди

9 април 2014 05 33

Оказа се, че певецът неведнъж кръшкал на жена си

Никол и Лиъм; Снимка: Reuters

Никол и Лиъм; Снимка: Reuters

Никол Епълтън и Лиъм Галахър могат да кандидатстват в Рекордите на Гинес за най-бърз развод. Двойката приключи официално с брака си само 68 секундни, след като съдията разгледа искането им.

Звездата от „All Saints“ се чудеше месеци наред какво решение да вземе за брака си, след като разбра, че съпругът ѝ има извънбрачно дете от американската журналистка Лиза Горбани. Този вторник дамата подаде документи за разтрогване на брака си в съда в Лондон и след малко повече от минута получи положителен отговор от съответните органи.

Епълтън бързала да прекрати семейния си живот с Лиъм, тъй като изневярата му станала публично достояние и тя повече не можела да живее със срама. Галахър признал в документите, че е кръшнал на половинката си и това също предопределило бързото решение на съдията.

Звездите имат 6-годишен брак, а връзката им продължава 14 години. Наскоро тръгна слух, че Галахър изневерил на Никол и с музикалната мениджърка Деби Гуитър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )