IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп иска още деца

9 април 2014 07 19

Актьорът обича децата и би желал да има още 100

Джони Деп; Снимка: Reuters

Джони Деп; Снимка: Reuters

Джони Деп е толкова влюбен в своята годеница Амбър Хърд, че е готов да има още деца. 50-годишният актьор, който вече се радва на двама наследника от бившата си любима Ванеса Паради – Лили-Роуз на 14 и Джак на 11 години, признава, че толкова много обича децата, че би бил щастлив да има още 100.

Пред Entertainment Tonight Джони сподели: „Обичам децата. Имам две и те са съвършени. Човече, ще направя още 100. Но аз имам лесната задача, нали?“. Междувременно звездата от „Карибски пирати“ призна, че ще остави планирането на сватбата на своята 27-годишна годеница Амбър.

По-рано Джони сподели, че според него е по-добре красивата му любима да се заеме с организирането на големия ден, защото „той е много зле в тези неща“. Твърди се, че актьорът е предложил на Амбър в навечерието на коледните празници миналата година.

Двамата се срещат на снимачната площадка на „The Rum Diary“ през 2011 година. Година по-късно Джони се разделя с Ванеса Паради, с която имаха дългогодишна връзка, продължила цели 14 години.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )