IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън показа, че е като другите майки

9 април 2014 12 15

Херцогинята на Кеймбридж обича да общува с други родители

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън и принц Уилям заведоха 8-месечния си син принц Джордж да се наслади на игра с други деца на неговата възраст.

Както се вижда от снимките, херцозите на Кеймбридж са като всички родители, които искат да общуват със себеподобни. Младото кралско семейство заведе наследника си да си поиграе с деца в Уелингтън, Нова Зеландия, а събитието беше организирано от асоциацията за детско здравеопазване „Роял Ню Зиланд Плънкет сосайъти“ и се състоя в Губернаторската резиденция в столицата.

„Това е лудост, тук има бебета навсякъде!“, заяви с усмивка Уилям по време на партито. В същото време малкия Джордж се позабавлява с играчките, взаимодействайки си с другите очарователни бебета.

Историческото пътуване до Австралия и Нова Зеландия на младата британска двойка със синя кръв ще продължи 3 седмици и ще включва посещения на 13 малки и по-големи градове и 45 отделни ангажимента.

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )