IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет не искала да обявява раздялата си с Крис

10 април 2014 10 41

Музикантът обаче настоял да съобщят за промяната в отношенията им публично

Крис, Гуинет и дъщеря им; Снимка: Splash News

Крис, Гуинет и дъщеря им; Снимка: Splash News

Миналия месец Гуинет Полтроу и Крис Мартин шокираха феновете си, обявявайки, че се разделят след десет години щастлив семеен живот.

Изглежда обаче актрисата не желаела раздялата им да става публично достояние. Странно, но именно музикантът, който по принцип не търси медийно внимание, настоял двамата да съобщят, че бракът им приключва.

Говори се, че актрисата искала хората да не разбират за техните проблеми, но фронтменът на „Coldplay“ почувствал, че е „грешно“ да се преструва, че всичко е наред.

Пред вестник New York Post източник сподели: „Беше негова идея (на Крис) да обявят раздялата си. Те се разделиха и нямаше никакъв шанс да се съберат отново, така че той усещаше, че е грешно да продължава да се преструва“.

Въпреки факта, че вече не са двойка, Гуинет и съпругът ѝ, които имат две деца, обявиха, че запазват топли чувства един към друг. Двамата дори бяха на почивка на Бахамските острови и споделиха, че ще живеят в една къща, но поотделно.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )