IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд вече е бременна?

10 април 2014 10 43

Джони Деп отрича, но твърди, че иска още деца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вчера се появиха слухове, че годеницата на Джони Деп – Амбър Хърд, вече очаква дете от холивудския сърцеразбивач, поне така твърди списание In Touch. Изданието посочва като свой източник едно от бившите гаджета на Хърд – Марк Уайстрач.

В същото време 50-годишният Джони потвърди в интервю, че иска деца от 27-годишната блондинка, но че това им предстои в бъдеще.

Въпросният Марк е казал: „Тя е бременна! Видях я преди три седмици и ми каза. С Амбър не се бяхме виждали от години, но все още сме си близки.“ Ако въпросната информация е вярна, това ще бъде трето дете за Джони, който вече има син и дъщеря от бившата си половинка – френската актриса и певица Ванеса Паради. За Амбър детето ще е първо.

Вероятната бременност би била някакво логично обяснение защо Деп се реши да сключва брак, след като години наред твърдеше, че не вярва в тази институция. Двойката още не е обявила дата за сватбата си, но най-вероятно тя ще е на малка, тайна церемония идното лято.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Деси ( преди 10 години )
Кофти двойка. Скучни и антипатични.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Джони си промотира н ( преди 10 години )
И няма лошо да се вземе с тази мома - абсалютно световно неизвестна ,докато не се захвана с него . И най-добре едно дете поне да има , защото иначе ще й отидат годинките така .......щото кориера няма да направи , то е ясно защо. НЕ СТАВА САМО С ВИЗИЯ, ТРЯБВА И ТАЛАНТ И В ПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ, С ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК ДО СЕБЕ СИ И РОЛЯ, КОЯТО ДА ТЕ ИЗСТРЕЛЯ НА ВЪРХА !! Това момиче няма талант , красива е , но не по онзи начин, който прави една актриса незабравима, няма талант, а годинките й вече са много / за този бизнес 28г. са вече доста /.... И двамата плащат с нещо, той ще илезе поредния стар *** , хванал се с нещо младо / и платил си за това/ - защото вече става смешен с тия приказки колко е влюбен, как досега ,разбираш ли, на 50г не е обичал така , как искал 100 деца и т.н ,а тя ще роди едно две деца и ще бъде пълнеж в нискобюджетни филми и ще се води под ръка с него на някои церемонии....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )